Skip to content

snabbflyttfirma.se

flyttfirma Malmö

bortforsling av möbler

tömning

dödsbo

Våra Tjänster

Våra Tjänster

Privatflytt & Företagsflytt

Vi utför allt från privat flytt, kontorsflytt, bohagstransport, hem leverans från alla varuhus, tung flytt såsom piano och kassaskåp,tömning källare, lagar, förråd och så vidare.

Med oss kan du känna dig trygg med att din flytt blir både snabb och smidig. Vi erbjuder en uppsättning flyttrelaterade tjänster som täcker alla flyttbehov du kan tänkas behöva.

 

Vi skräddarsyr din privatflytt helt utifrån dina behov. Ska du flytta inom en stad så som Lund eller Malmö, kallar vi detta ”Lokalflytt”. Ska du flytta från en ort till en annan ort kallar vi detta för ”långväga flytt”.

Privatflytt innebär att du är privatperson som vill flytta enstaka gods eller helt bohag från en adress till en annan. Snabb flyttfirma genomför privatflytt i hela Skåne. Ska du flytta inom en stad så som Lund eller Malmö, kallar vi detta ”Lokalflytt” eller ”flytt lokalt”. Ska du flytta från en ort till en annan ort kallar vi detta för ”Nationell flytt” eller ”långvägaflytt”. Du kan välja om du föredrar ett fast eller timpris
Vi beräknar din flytt utifrån den volym ditt bohag har, sträckan du vill flytta, antal trappor, framkomlighet och eventuella tilläggstjänster så som flyttstäd, packning, nedmontering. Skicka en prisförfrågan så återkommer vi med pris- och datumförslag så snart vi kan. 

Vi flyttar allt från hela företag till små interna omflyttningar.
Vi har en bred erfarenhet av alla slags företagsflyttningar med mycket goda referenser därefter. Oavsett storlek så skräddarsyr vi en lösning som passar det aktuella objektet. Ert behov är vår förpliktelse, och vår mångåriga vana av såväl stora som små flyttningar är Er trygghet när riktlinjerna för Er ometablering dras upp. kontakta oss så kommer vi snabbt ut och gör en besiktning samt tar fram ett lösningsförslag/offert på er flytt.

BOHAGSFLYTT

Behöver du göra en bohagsflytt i Lund, Malmö eller Skåna?
Snabb flyttfirma är flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet. Vi hjälper dig som privatperson oavsett hur stort eller litet du bor, vi har erfarenhet av allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flytt. Så om ni, som privatpersoner, vill ha hjälp av en flyttfirma i i Lund, Malmö eller Skåna som har stor vana av bohagsflyttar väljer man Snabb flyttfirma.

Bra flyttfirma i Lund till bra pris
Vi är en erfaren flyttfirma som har funnits under lång tid. Vi är vana att bära ömtåliga, stora och tunga möbler och kartonger. Att flytta soffor, vitrinskåp och andra stora möbler är inte något problem för oss. Självklart hjälper vi till med flyttkartonger, packmaterial, flyttstädning och andra tjänster som ni har behov av när ni ska flytta.

Flyttstädning

Flyttstädningen går att bryta ner i punkter. Du ska exempelvis:

– Samtliga fönster putsas insida, utsida och emellan, inkl. fönsterkarmar.
– Dammsugning och moppning av samtliga golv.
– Samtliga element rengörs – även bakom
– Samtliga dörrar, dörrhandtag, eluttag och strömbrytare torkas av
– Avtorkning av samtliga innerdörrar samt klädkammare.
– Avtorkning av samtliga skåp och garderober
– Avtorkning av damm från samtliga väggar, lister och tak
– Rengöring av kakel och kryddhylla i kök
– Spisen och ugnen rengörs invändigt, utvändigt och bakom
– Plåtar och galler rengörs
– Samtliga skåp torkas av/rengörs, både in- och utsidan.
– Kökslådorna rengörs in- & utsida

– Kyl och frys rengörs insida & utsida.
– Diskmaskin rengörs insida & utsida
– Rengöring och avkalkning av dusch
– Toalettstol rengörs in- och utsida och kröken
– Handfat rengörs
– Golvbrunn rengörs.
– Avkalkning av kakel och väggar
– Alla skåp och lister torkas av.
– Tvättmaskin och torktumlare rengörs insida, utsida och bakom.

Källare & Vindsröjningar

Många använder sina förråd som en avlastningsyta för skräp.
Och ofta flyttar folk ut och ”glömmer” tömma sina förråd.
Där kommer vi in i bilden och tar oss på att tömma era förråd och
forsla bort skräpet till tippen.
Oavsett om du är en privatperson eller fastighetsägare, så finns vi för er.

bortforsling av möbler

Behöver ni bli av med en ansenlig mängd grovsopor som bara blir större och möbler som ni inte längre önskar behålla? Oroa er inte, vi finns här för att hjälpa er med bortforsling av både möbler och grovsopor! Våra erfarna Flyttgubbar kommer att hämta det ni behöver bli av med och se till att allt återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt. Oavsett om ni är en privatperson som bara behöver bli av med en soffa eller ett företag som behöver bli av med gamla möbler, så finns vi här för att hjälpa er. Vi specialiserar oss på att hämta och forsla bort möbler, skräp och grovavfall. Vår flexibilitet sträcker sig över hela veckan då vi har öppet alla dagar i veckan. Våra tjänster för bortforsling är tillgängliga i hela Skåne. Det känns ofta tungt och jobbigt att utföra en dödsbotömning när någon anhörig gått bort. Vi finns här för att hjälpa till. Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbon där vi tar hand om tömning, bortforsling och städning. Vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Med lång erfarenhet vet vi hur känslosamma dessa situationer kan vara och arbetar alltid respektfullt, diskret och värnar om tystnadsplikten.
Vårt erfarna team sorterar, bortforslar och städar på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt.

Vi tar oss även an att hjälpa till vid röjning av dödsbo tömning.
Vi gör alltid en kostnadsfri besiktning och går igenom vad just ni vill ha hjälp med.
När vi tömmer objektet ingår sortering och bortforsling av hela bohaget inklusive saker i förråd, källare, vind, garage och andra biytor.
Vi tar ansvar för hela processen så att du som anhörig får hjälp med ett av de svåra momenten efter en anhörigs bortgång.
Som anhörig får du givetvis full insyn i vårt arbete med tömningen av dödsboet.

Kontakta oss för att få mer information eller boka in ett gratis hembesök för prisuppskattning och offert.

RUT-AVDRAGET GÄLLER ENDAST PRIVATPERSONER

Företag, Föreningar, Statliga Eller Kommunala Bolag Samt Dödsbo Har Inte Rätt Till Rut-Avdrag. Vi Förbehåller Oss Rätten Att Ta Betalt Det Fulla Beloppet Exklusive Skattereduktion Om Begäran Om Utbetalning Från Skatteverket Avslås.

Läs Mer Om Rut: Skatteverket.Se/Rattsligvagledning

flyttfirma

Företagsflytt

Vi flyttar allt från hela företag till små interna omflyttningar. Vi har en bred erfarenhet av alla slags företagsflyttningar med mycket goda referenser därefter. Oavsett storlek så skräddarsyr vi en lösning som passar det aktuella objektet. Ert behov är vår förpliktelse.